Video/ Donte të argëtonte fëmijët gjatë karantinës, ndërton tren me koshin e mbeturinave

Pandemia e koronavirusit ka izoluar mbarë botën. Jeta e mbyllur rrit stresin dhe depresionin. Por në këto kohë izolimi shumë persona kanë gjetur mënyra të ndryshme argëtimi.

Baby Boo

Për të argëtuar fëmijët e tij në këtë kohë izolimi, një burrë në Britaninë e Madhe ka ndërtuar një tren me koshat e mbeturinave.

Ju ftojmë të shikoni videon:Dad builds a ‘bin train’ to entertain his kids during lockdown https://mol.im/a/8226573#v-5823829929204665670