Video bëhet virale – Do bëhej kurban, dhia hidhet nga çatia (VIDEO)

Një imazh që vjen nga Turqia dhe është publikuar në mediat sociale, shihet dhia kurban që ngjitet në çatinë e shtëpisë së veçuar 2-katëshe, ku më pas humb ekuilibrin e saj dhe bie.
Kafsha u përpoq të largohej, por ndërkohë një qytetar e priste poshtë.
Ky moment është fiksuar në një videon e mëposhtme:

Baby Boo

https://www.gazetaexpress.com/wp-content/uploads/2021/07/kmkw1pAcYSMYmuqvmJRu_22_a5f050f64b15e2aba7264b1f75f45f7f_video_240p_converted.mp4