Veton Surroi i kundërpërgjigjet hoxhës. Kosova nuk i përket…0


“Presidenti Trump poashtu sugjeroi që detergjenti pastrues i banjos i injektuar në trupin njerëzor do ta shkatërronte koronavirusin, rrjedhimisht edhe pandeminë.
Me shëndetin dhe Kosovën duhet më shumë seriozitet se ç’predikon hoxha.

Kosova nuk i përket asnjë religjioni: u përket qytetarëve të saj, të cilët mund të zgjedhin lirisht besimet e tyre, përfshirë edhe ato fetare.” shkruan Veton Suroi pas deklaratês së hoxhë Shefqet Krasniqi ku tha se Trump ju tregoi politikaneve se Kosova është shtet musliman.

Krasniqi: Baba Trump është “boss” i dynjasë, ua tha në sy liderëve tanë së Kosova është vend mysliman

Baby Boo