Vetëvendosje po tenton të sigurojë edhe votën e Behgjet Pacollit

Seanca e paraparë për orën 18:00 për presidentin është shtyrë për orën 19:00, por që akoma nuk ka filluar.

Baby Boo

Vetëvendosje është duke tentuar që të sigurojë edhe votën e Behgjet Pacollit dhe praninë e 80 deputetëve në sallë.E shpëtimtari po shihet Behgjet Pacolli, i cili edhe më herët kishte mundësuar zgjidhje në Kuvend.