VETËM PUNË E PAK LOJËRA: PAMJE TË RRALLA NGA KOREJA E VERIUT

Këto fotografi mahnitëse tregojnë vështirësinë që hasin në punë njerëzit në fabrikat e Koresë së Veriut, por ka edhe nga ata që shfrytëzojnë pak kohën e lirë për disa momente argëtimi.

Imazhet tregojnë se gratë me pamje solemne punojnë në fabrikat mëndafshi, pasagjerë të “shtrydhur” në trena në kryeqytetin Pyongyang dhe pushues që zhyten në det dhe shijojnë plazhin në vendpushimin bregdetar të Wonsan.

Baby Boo