Vetëm pak njerëz e kalojnë këtë provë: Sa shkronja M mund të shihni në këtë foto?

Gjatë disa viteve të fundit, ajo është bërë një prirje online për të sfiduar veten dhe miqtë tanë me puzzles të ndryshme.
Është gjithnjë kënaqësi të provosh aftësitë dhe kufizimet tona në mënyra të ndryshme. Është ndoshta për shkak të instinktit tonë konkurues, që është, diçka që secili ka, disa më shumë se të tjerët, transmeton lajmi.net.
Kjo foto (më poshtë) do t’i vërë aftësitë tuaja në provë. Është mjaft e ndërlikuar – edhe pse kjo tingëllon e thjeshtë në letër.

Baby Boo

Sa shkronja M shihni në foto?
Ju keni 10 sekonda për të zgjidhur këtë mister.
Vështirë, apo jo?

Të paktën, shumica e njerëzve mendojnë kështu!
Tani le të shohim nëse keni arritur të gjeni të gjitha M në foto.
Më poshtë të gjitha M-të janë shënuar në të bardhë!
Sa keni gjetur?