Vetëm një komision do të vërtetojë listën pozitive të ilaçeve


Vetëm një komision, në vend të 14 deri tani do ta vërtetojë listën pozitive të ilaçeve. Ministria e shëndetësisë ka filluar procedurën që të ndryshohet ligji për sigurim shëndetësor dhe të mundësohet qasje për pacientët që mund të furnizojnë ilaçe në kuadër të këtyre shpenzimeve, transmeton Medial.mk.

Këto 14 komisione ishin formuar në vitin 2012, pasi ishte shfuqizuar ajo që ishte deri tani në kompetenca të Fondit për sigurim shëndetësor.

Baby Boo