Veshje jo e duhur për Ramazan, hiqet nga puna moderatorja


Një moderatore nga Kuvajti është pushuar nga puna pasi veshja e saj ishte e papërshtatshme për muajin e Ramazanit.

Amal Al Awadhi po prezantonte një spektakël në një kanal me fustanin e bardhë dhe të papërshtatshëm.

Ishin ankesat e disa përdoruesve të Twitter-it që bënë që një zyrtar i qeverisë të telefonojë kanalin për të mbyllur transmetimin.

Gjithsesi, Amal ajo shpjegoi se ka qenë tepër e kujdesshme gjatë gjithë muajit të Ramazanit që të mos dalë kundër traditave.

Baby Boo