Veshja e Françeskës në finale kalon dhe çmimin e madh!


Françeska ndoshta nuk do të mbahet shumë mend për çfarë ka thënë në Big Brother, por për çfarë ka veshur dhe sa të shtrenjtë.

Në këtë finale, veshja e saj, nga fustani, te vathët, këpucët e çanta i kalon 100 mijë euro.

Acler Top 150 euro

Acler Skirt 300 euro

De Grisogono Earrings 64.000 euro

De Grisogono Ring 34.800 euro

Gianvitto Rossi 885 euro

TOTAL: 100.735 euro.