Veseli dhe Rama gjatë fundjavës do të qëndrojnë në Shkup


Kryetari i Parlamentit të Kosovës, Kadri Vejseli do të jetë në një vizitë zyrtare në Shkup më 27 shtator, ndërsa një ditë pas, Shkupin do ta vizitojë edhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama. Në vazhdën e vizitave të diplomatëve të huaj, edhe Vejseli edhe Rama vijnë për të dhënë mbështetje suksesit të referendumit dhe përkrahje Maqedonisë në ecurinë saj drejt integrimeve në NATO dhe Bashkim Evropian./PC

Baby Boo