Versioni se si e v*rau vajzën, ja ç’thonë familjarët!


Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmjen e së martës në Prizren. Policia ka gjetur dy trupa të pajetë dhe një a*rmë zj*arri në një shtëpi në lagjen “Edit Durham”. Babë e bijë u gjetën të vd*ekur derisa Prokuroria Themelore ka deklaruar se ar*ma e gjetur në vendin e ngjarjes dyshohet se është a*rma zyrtare e policisë dhe se rasti ka ndodhur në prezencë të familjarëve.

Siç pretendojnë ata zyrtari policor S.M. në momentin tra*gjik ishte duke e pastruar a*rmën e tij dhe një plu*mb i shk*repur nga ar*ma ka go*ditur vajzën e tij të madhe e cila mbeti e v*dekur.

Pas kësaj, familjarët thonë se zyrtari policor vr*au vetën.
Ndërkohë, Prokuroria Themelore në Prizren ka dhënë versionin zyrtar rreth rastit që ndodhi mbrëmë në Prizren.