Vendoset çmimi shtetëror “22 Nëntori” për Ditën e alfabetit shqip


Parlamenti në kuadër të seancës së 46-të pasdite miratoi ndryshimet e Ligjit për çmime shtetërore, të cilat parashikojnë që të futet edhe çmimi “22 Nëntori” me rastin e shënimit të “Ditës së alfabetit shqip”.

Iniciativa ishte e deputetëve Artan Grubi, Ejup Alimi, Muhamet Zeqiri, Goran Misovski, Aleksandar Kiracoski dhe Hari Llokvenec.

Baby Boo