Vendosë xhaminë mbi emblemën e UCK-së, reagon ashpër babai i Frashër Krasniqit

Një qytetar në rrjetin social ka uruar invalidët veteranët dhe familjarët e dëshmorëve të UCK-së ka uruar festën e Bajramit.

Baby Boo

Ai me një foto ku shihet xhamia dhe emblema e UCK-së, është lutur që sa më shumë qytetarë të mblidhet dhe të protestojnë kundër njerëzve që e kanë sjell popullin në gjendje sic e quan ai të mjerë, transmeton Indeksonline.

Ajo çka vërehet në këtë postim është komenti i babait të Frashër Krasniqit, deputet i PSD-së.

Ali Krasniqi fyen xhaminë, duke e quajtur ‘xhami të hamamit’.

“ O prite VV prite, si nuk të vie marre me e mbulua(përzie) shqiponjën me xhamia të hamamit!” ka komentuar ai.