Vendimi zyrtar i DAP-së: Kazinoja në Reçicë nuk do të hapet! (DOKUMENT)

Pa Censurë mëson se pas vlerësimit negativ nga ana e ministrisë së Brendshme, DAP- i dhe komuna e Tetovës është refuzuar leshimi me punë i kazinos në Tetovë.

Baby Boo

Këtë vendim e ka mirëpritur edhe “Këshilli anti-kazino” në Tetovë të cilët bashkë me qytetarët e Tetovës, fituan betejën kundër ndërtimit të kazinos në Reçicë të Vogël. Ky është postimi i tyre në facebook:

“SCUADRA ANTIMAFIA
Përkushtimi, qëllimi i mirë, këmbëngulësia, vullneti dhe mbi të gjitha GUXIMI, dëshmuan se mund të mposhten të “Fortit”.
ANTI-KAZINO në Reçicë të Vogël ia dolën.
Bashkarisht mund t’ia dalim edhe në shumë sfida të tjera!”

Restorant Lumare