Vendimi i fundit i Qeverisë: Hapen lokalet

Gjithashtu Qeveria sot mori vendim për rifillimin me punë të objekteve hotelierike në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe vendosjen e protokoleve të duhura për punën e tyre.
Vendimi hynë në fuqi nga data 28.05.2020

Hiqet Ora Policore!
▶️Qeveria sot vendosi për ndërprejre të plotë të Vendimit për ndalim dhe regjim të veçantë të lëvizjes në teritorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut!
Vendimi hynë në fuqi nga data 27.05.2020

▶️Qeveria angazhoi ministrinë e shëndetêsisë që të pregaditë protokolle adekuate të qarta dhe precize për hapjen e kufijëve ndërshtetëror nga data 1 qershorë 2020!

Baby Boo