Vendim: Nga nesër mbyllen të gjitha parqet në Kosovë


Ministria e Punëve të Brendshme pas situatës së krijuar së fundmi me Covid-19, dhe me frekuentimet e shumta të qytetarëve pas përmirësimit të motit të parqeve të ndryshme, ka marrë vendim për mbylljen e tyre që nga dita e nesërme, raportin IndeksOnline.

Kjo është bërë e ditur nga kjo ministri, duke thënë se nga ora 08:00 deri në ora 20:00 ato do të mbyllen dhe se policia do të jetë në të gjitha pikat ku janë parqet dhe nuk do të lejojnë asnjë qytetarë që t’i frekuentojnë.

Baby Boo