Vëllai i madh letër banorëve të BBV: Bëni gati valixhet, jeni të pezulluar

Edicionet e shtëpisë së famshme të Shaqipëris ka plot tre javë që ka filluar.
Pjesë e “Big Brodher VIP” u bënë fytyra të njohura të estradës.

Gjatë këtyre javëve banorët sa e kanë shijuar dhe janë munduar ta dhënë më të mirën nga vetja për të shkuar në arritjen e çmimit të madh prej 100 mijë eurove.

Baby Boo

Por, gjithqka nuk po shkon në rregull pasi në javën e dytë edhe u dën*uan disa prej banorëve duke i dërguar në një dhomë veçmas nga banorët tjërë për të vazhduar eksperiencën.
Pas këtij dën*imi paralajmërimi nga vëllau i madh ishte që të mos thyejnë më rregulla pasi do të dën*ohen me penalizim.

Së fundi, në shtëpinë e madhe është pranuar nga konkurentët një letër të cilën e lexoi Sheila.

Në tekstin e saj thuhej se të gjithë konkurentet janë të penalizuar pasi kanë thyer rregullin kryesor i cili është që mos t’i ndalojnë asnjëherë mikrofonat pasi duhet të jenë transparnt me publikun. Dhe në bazë të tekstit banorët e kanë thyer këtë rregull dhe ditën e martë u është kërkuar që të kenë pregatitur valixhet për tu larguar nga shtëpia e famshme.