Vd*es veterani i UÇK’së i prekur me COVID-19

Mbrëmë ka ndërruar jetë veterani i lu*ftës Mehmet Kastrati nga fshati Maxharrë i Komunës së Malishevës. I ndjeri ishte i shtrirë në njërën prej klinikave në QKUK dhe ka qenë prekur edhe me COVID-19.

Baby Boo

Lajmin e ka konfirmuar familja e të ndjerit menjëherë pasi mjekët i kanë njoftuar për vd*ekjen e familjarit. Kryetari i Komunës së Malishevës Ragip Begaj i ka shprehur ngushëllime familjes Kastrati dhe të gjithë bashkëlu*ftëtarëve.

I ndjeri ka vd*ekur menjëherë pasi IKSHPK i ka publikuar rezultatet e analizave të djeshme për rastet e prekura me COVID-19. Vd*ekja e mbrëmshme e regjistron rastin e tretë të vd*ekjes në Komunën e Malishevës të cilët kanë qenë të prekur edhe me COVID-19.