Vdes një shkupjan pas rrotullimit të një traktori


Me 27.04.2018 rreth orës 13 është paraqitur në polici se në eterin e fshatit Kovac, Makedonski Brod, M.S.(60) nga Shkupi duke lëvizur me traktor e ka humbur kontrollin ndaj traktorit që është rrotulluar dhe nga lëndimet e shkaktuara, M.S. ka vdekur në vendngjarje.

Nga ana e një mjeku i Shtëpisë së Shëndetit në Makedonski Brod është konstatuar vdekja. Kontroll në vendngjarje ka kryer ekipi i Stacionit Policor në Makedonski Brod.