Vdes ish-komandanti i UÇK’së

Komuna e Malishevës ka njoftuar se ka vdekur veterani i lu*ftës dhe komandanti i Batalionit të dytë të Brigadës 122 të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Shefqet Paçrizi.
Përmes një njoftimi në faqen zyrtare, Komuna ka bërë me dije se v*arrimi i tij do të bëhet sot në ora 15:00.

Baby Boo

“Dega e OVL të UÇK në Malishevë, njofton se ka vdekur veterani i lu*ftës dhe komandanti i Batalionit të dytë të Brigadës 122 të UÇK, Shefqet Paçarizi. Varrimi bahet sot me dt. 16.01.2021 ne ora 15:00 ne varrezat e veteranve ne F.sh Dragobil”, thuhet në njoftim

https://www.facebook.com/komuna.malisheve/photos/a.1408087289217786/4268796066480213/?type=3