Vd*es i riu në spital, partnerja e goditi me telefon


Një vajzë gjatë grindjes që pati me partnerin, e go*diti me telefon mobil ku si pasojë i riu humbi jetën.
Roxana Adelina Lopez, 22-vjeçe, rastësisht mbyti të dashurin Louis Dari Guantaja në Kafajat të Argjentinës.
Dyshja ishin grindur dhe Lopez e kishte gjuajtur Guantajarin me telefon mobil, duke te*ntuar që të mbrohet nga gr*ushtet e tij. Telefoni e go*diti atë në fytyrë dhe Guantajari ndërroi jetë në spital tetë ditë më vonë.

Ngjarja ka ndodhur në prill, por opinioni për këtë rast mësoi sot kur u zbulua se po vazhdojnë hetimet për vr*asje.
Lopez akoma nuk është dë*nuar për kr*imin. E ëma e Louis ka kërkuar nga policia të reagojë dhe fillojë hetimet kundër të dashurës së tij.
Nuk dihet se çfarë i kishte prirë grindjes, ku Guantajari e go*diti disa herë në fytyrë Lopezin, e cila më pas reagoi në vetëmbrojtje duke e go*ditur me telefon.