Vazhdon procedura e ndarë për Jankulloskën në “Tank”

Në Gjykatën penale sot duhet të mbahen seanca gjyqësore për procedurën e ndarë për lëndën “Tank” të PSP-së dhe për lëndën “Tarifa”…

Baby Shop Charli
Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors