Vazhdon gjykimi për rastin “Monstra”

Në Gjykatën Penale në Shkup sot vazhdon seanca gjyqësore për lëndën e PSP-së “Monstra”. Seanca do të vazhdojë me shfaqjen e fakteve.

Vrasja e pesëfishtë në Smillkovë më vitin 2012 la të vdekur Kire Trickovskin, Filip Sllavkovskin, Cvetanca Ackovskin, Aleksandar Nacevski dhe peshkatarin Borce Stefanovskin. Të akuzuarit për këtë vepër kohë më parë u lan të mbrohen në liri.

Për vrasjen e pesëfishtë tek liqeni i Smillkovës akuzohen gjashtë persona Afrim Ismailoviq, Haki Aziri, Sami Luta, Fejzi Aziri, Alil Demiri dhe Afrim Ismailoviq.

Baby Boo