Vazhdohet pushimi dimëror i të gjithë shkollave në vend


Është vazhduar për dy ditë pushimi i shkollave fillore dhe të mesme. Ky vendim është marrë bërë për shkak të ndotjes së madhe të ajrit dy ditët e fundit.

Tashmë shkollat kanë njoftuar të gjithë nxënësit se mësimet do të fillojnë më datë 23 janar, dita e mërkurë
Vëndimi për pronlongim është marrë nga Ministria e Arsimit e Republikës së Maqedonisë. Pa Censurë