Valon Syla zbulon përqindjen e Vjosa Osmanit në sondazhin e fundit


Gazetari Valon Syla ka thënë se u.d. e presidentit, Vjosa Osmani nuk do të garojë e vetme në zgjedhjet e radhës që do të mbahen më 14 shkurt.
Ai thotë se sipas sondazheve të fundit, Osmani nuk do ta kalojë pragun.

“Vjosa Osmani është 3.5% në sondazhin e fundit”, thotë ai.
Tutje ai shton se mundësia e gabimit në sondazhe mund të jetë deri 1% deri 2% dhe se sipas të gjitha gjasave ai nuk do ta kalojë pragun.