Valon Syla: Rruga Prizren – Tetovë ju vynë vetëm ambëltorexhive dhe llaskucave


Valon Syla
Kujna po ju vynë rruga Prizren – Tetovë… Ambëltorexhive apo Albin Kurtit dhe llaskucave të tij për me ç’nuk diçka. Sepse s’po kanë ku, se nuk ka ndonjë projekt kapital kjo Qeveri, me 2 këmbë të majta.

Nuk prodhohet kurgjo as anej, as knej që me pas nevojë për këtë rrugë. Njerëzit po dalin, disa edhe po ikin nga zori, nga budallaku, dhe jo vetëm nga skamja… investinet në rruge, veç ju ndihmojne me dalë ma shumë edhe me rritë importin ma shumë ne Kosovë, përveç disave mbështetës të

VV’së, në Tetovë e Prizren që kohëve të fundit po fascinohen me shitore alla hallall food, kishe na tjerët shitoret i kemi haram.

E mas shumti po me keshet që rruga Shkup – Prishtinë… spo ka çka qon atje nga Kosova, përveç rrenave të Albin Kurtit si këto kopallat e tubimeve në Pollog. Për ata po ju vynë edhe një rruge e re për do pare dhe për do rrena tjera, por jo në Shkup, por tash më në periferi, në Tetovë.

Nginu Albin. Nginu Vetëvendosje.

#albanologji #vv #rrenca #llaskuca #kurti

Baby Boo