Valon Syla për shqiptarët e Maqedonisë: Mos me qenë Tuna që rreh zogun horrë një Maqedoni bëhet


Gazetari dhe pronari i portalit “Metro” Valon Syla së fundmi ka qenë i ftuar në emisionin “CoolnFresh”.

I pyetur se pse e kritikon fenë islame ai është përgjigjur:

“Në Maqedoni 100 daljet në facebook janë hoxhallarë dhe flasin edhe për kontraceptivë e gjëra tjera, mos me pasë Tunën që rreh zogun horrë ni Maqedoni bëhet”.Pa Censurë

Ndiqni videon nga minuta e 14.

Baby Boo