Valon Syla: Gerrnaç eshte ai qe e merr nje plake per letra e rri kembekryq ne shilte midis Mynihut..

Gazetari Valon Syla njihet per deklaratat e tij ne lidhje me diasporen.
Ai ne disa deklarata te tij i ka quajtur mërgimtarët gerrnaqa, ku kjo deklaratë bëri bujë të madhe në media.

Baby Boo

Syla gjatë gjithë kohës mundohet të shpjegoj se çfarë deshi të thotë me fjalën grrrnaq dhe kush prej mërgimtarëve është.
Ai së fundmi ka thënë se gerrnaç eshte ai qe e merr nje plake per letra e rri kembekryq ne shilte midis Mynihut.

Ndiqeni videon: