Vaksinohen edhe Naim Abazi e Mihrije Braha


Këngëtarët Naim Abazi kanë marrë vaksinën anti-Covid.

Ata kanë bërë thirrje te të gjithë qytetarët që ta mbrojnë vetën dhe të tjerët duke u imunizuar.

“Vaksinohuni ju lutem që të mbroni shëndetin tuaj dhe të tjerëve!” – shprehen Naimi dhe Mihrija pasi morën sot dozën e parë të vaksinës”, kanë shkruar ata sipër fotos së publikuar.

Baby Boo