Vaksinimi, radhë të gjata në poliklinikën “Bukuresht”


Në pikën rajonale të vaksinimit në poliklinikën “Bukuresht” në Shkup po krijohen radhë të gjata nga banorët dhe pritje prej disa orës për tu vaksinuar. Banorët ankohen për pritjet e gjata, posaçërisht për shkak të motit të nxeht me diell të fort, me rre*zik për shëndetin e tyre.