Vajza e Çavkovit: Do të vuaj ai i cili e ka menduar vilën në Halkidiki

Vajza e Mitko Çavkovit, Zorica Çavkova, thekson se babai i tij është marrur nga policia në rast të montuar me një shënim zyrtar e cila nuk është e besueshme. Ajo kërcënohet me padi për atë që bërë shënimin, nga ku burojnë njohuritë operative se Çavkov ka planifikuar të arratiset në Greqi, më saktë në Halkidiki ku ka pasur vilë.

“Do të vuajë ai i cili e ka paramenduar vilën në Halkidiki. Nuk e di nëse ata që i kanë dhënë detyrën të mendojë një shënim të tillë zyrtar…Bëhet fjalë për montim klasik dhe atë do të dëshmojmë”, shkruan vajza e ish drejtorit të DSK-së.

Baby Boo