UT: Qebir Avziu emërohet u.d.Dekan i Fakultetit Juridik


Home Aktuale UT: Qebir Avziu emërohet u.d.Dekan i Fakultetit Juridik
AKTUALE
UT: Qebir Avziu emërohet u.d.Dekan i Fakultetit Juridik
15/05/2018

Profesori në Fakultetin Juridik, në Universitetin e Tetovës, Qebir Avziu, është emëruar nga ana e Rektorit të UT-së, Vullnet Ameti, Dekan i këtij fakulteti, shkruan Fakte. Avziu e ka bërë të ditur lajmin në profilin e tij në rrjetet sociale, duke shkruar:

“Te nderuar miq dhe kolege ! Sot me 14.05.2018, nga ana e Rektorit te Universitetit te Tetoves, Prof.dr. Vullnet Ahmeti, jam emeruar u.d Dekan i Fakulltetit Juridik.
Na prifte e mbara te gjitheve.” – ka shkruar Avziu.

Baby Boo