Ushtria egjiptiane vret edhe 12 militantë islamikë

Aksioni kundër militantëve Këto vdekje të fundit dërgojnë numrin e militantëve të vrarë në 325 në kampanjën për zhdukjen e Shtetit Islamik nga provinca Sinai që ka filluar në muajin shkurt.

Baby Shop Charli

Në këto aksione kundër militantëve të Shtetit Islamik janë vrarë edhe 35 anëtarë të personelit ushtarak.

Agjencia shtetërore e lajmeve deklaroi se forcat e sigurisë u sulmuan kur po bastisnin një kompleks në provincën Sinai, duke rikthyer zjarrin e duke lënë 12 militantë të vdekur në proces.

5 armë, 4 nga ato automatike u gjetën në kompleks, si dhe municion e bomba të gatshme për përdorim.

Nuk ka raportim për viktima në mesin e forcave të sigurisë.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/lajme/ushtria-egjiptiane-vret-edhe-12-militante-islamik-566689/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Restorant Lumare
Sigma Doors