Ushtari i ARM-së Fejzullai letër drejtuar ministres së Mbrojtjes Sheqerinska

Ushtari i Armatës së Republikës së Maqedonisë Besim Fejzullai, i pakënaqur nga situata në ARM i është drejtuar ministres së Mbrojtjes Radmilla Sheqerinsa, ai në postimin e tij shkruan:

Baby Shop Charli

Deri tek ministrja Sheqerinska dhe deri tek koleget e mi. Jepi ata 1 milion euro tek ushtaret e jo per reklama, jepu ushtareve qe te qendrojn nga 7 ditë ne roje, buka eshte katastrof veshja, kushtet a mos mendoni se ushtaret do te agjerojn ato 7 ditë, ju jeni mesuar qe te jepni pak e te kerkoni shumë nga ushtaret po perseri ne jemi ata fajtor sepse kthehu kah te kthehesh perseri b… pas i kemi, kush mundet mundet te na shutoj pas, s’me vjen keq per mua dhe per te gjith ata koleg qe e harxhuam me te miren kohë, per nje shumë ditore per 600 denarë cdo dit ne stres,do te vij koha kur nuk do te keni se cilin te coni ne roje!

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors