Ushqime me afate të skaduara, inspektorati nuk reagon në terren! (VIDEO)


Gjatë investigimit të tregun nga gazetarët e portalit Pa Censurë, u hetua se në shumë prej marketeve ushqimore, shiten produkte me afate të skaduara.

Qytetarët ankohen për mos funksionimin e inspektoratit të tregut dhe kanë frikë se nga produktet me afate të skaduara rrezikohet shëndeti i tyre.

Videon mund ta ndiqni këtu

Kemi kërkuar llogari nga inspektorati i tregut për funksionimin e tyre dhe inspektimin e terrenit, por të njëjtët tentojnë t’i shmangen përgjegjësisë.

Pa Censurë ju fton që të gjithë të denonconi, ku i keni blerë produktet me afate të skaduara!

Lajmi është në përditësim…