“Unë kam talent”, dhe për pak sa nuk vdes në skenë (video)


Matt Johnson është paraqitur në “I got a talent” të Britanisë, por për pak sa nuk e ka humbur jetën në skenë, shkruan Fakte. Ai ka dashur të mahnisë jurinë me pikën e tij, por gjërat kanë shkuar keq. Shikoni videon për më tepër

Baby Boo