Ukrainasi punësohet në Tetovë, reagon policia


Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë njofton se bashkë me Inspektoratin e Tregut kanë kryer kontrolle në një objekt hotelieril në Zherovjanë të Tetovës. Gjatë kontrollit është konstatuar se F.J.(29) nga Ukraina nuk ka pasur leje pune dhe është ndaluar në SPB Tetovë për procedurë të mëtutjeshme.

Baby Boo