U vazhdohet parabu*rgimi 5 pro*testuesve në Tetovë


Mediat mësojnë se gjatë ditës së sotme Prokuroria Themelore e Tetovës ka ngritur edhe aktak*uzën për 5 të arr*estuarit në pro*testën e 17 shtatorit.
Me këtë, 5 pro*testuesve që u arr*estuan ditën e pro*testës, u vazhdohet parabu*rgimi deri në caktimin e seancës nga ana e gjykatësit.

Baby Boo

4 të ak*uzuar ngarkohen për veprën penale “su*lm ndaj personit zyrtar” si dhe “pjesëmarrje në turmë”, kurse organizatori i pro*testës ngarkohet për “mosrespektim të Rregullores gjatë organizimit të tubimeve publike” dhe “su*lm ndaj personit zyrtar”.
Pr*otestuesit u arr*estuan më 17 shtator, kur u pro*testua për të kërkuar përgjegjësi për rastin tr*agjik, ku më 8 shtator nga zj*arri u shkr*umbua Spitali modular në Tetovë dhe si pasojë jetën e humbën 14 persona./TV21