U shqiptua dënimi për Sead Koçanin!

Biznesmenit Sead Kocan i është dhënë gjashtë vite burg për rastin “Trust” dhe masë ndalese për të qenë menaxher ose përgjegjës për tre vjite, ndërsa Vasilije Aviroviç u dënua me tre vite burg, njoftoi gjyqtarja Lidija Trajkovska Zimbovska në një seancë gjyqësore sot.

Baby Boo

Ajo shtoi se kompanitë nga zyra e kompanisë Sileks Nemetali dhe Transmet përgjegjëse për krimin duhet të paguajnë nga 2 milionë denarë, të cilat duhet t’i paguajnë brenda 30 ditëve nga vlefshmëria.

Restorant Lumare