U prezantua libri “Qasje mbi terrorizmin” i autores Arlinda Muharemi


Sot u prezantua libri “Qasje mbi terrorizmin” e autores Arlinda Muharemi

Ky libër flet në detaje për problematikën e terrorizmit në mbarë botën, me theks të veçantë në Maqedoni.

Redaktori Rami Kamberi thotë se, është një studim mbi të keqen e këtij shekulli, ku flitet për organizimin veprimin dhe pasojat e terrorizmit!

Teksa recenzenti Qebir Avziu tha se
në këtë libër flitet për një sërë dimensionesh të terrorizmit, përceptimet e ndryshme për këtë çështje kontraverse dhe më të diskutueshme. Havziu gjithashtu tha se sot, ndër tri çështjet që e preukupojnë botën terrorizmi renditet i pari, si tema më e rëndësishme në mbarë botën”

Librin “Qasje mbi terrorizmin” e redaktoi Rami Kamberi, ndërsa recenzent i librit është Qebir Avziu.