U përfol për eskortë, Arta Nitaj zgjedh mes Dubait dhe …

Një klub në Dubai, i quajtur “Billionaire Mansion”, në dhjetor të vitit të kaluar përmes faqes “Thelist” në Instagram, kanë promovuar klubin e tyre me imazhin e Arta Nitajt.

Baby Boo

Pas raportimeve se ajo është shoqëruese e mysafirëve në këtë klub, Arta Nitaj reagoi ashpër dhe me kërcënime duke e mohuar një gjë të tillë.

Modelja së fundmi ka dhënë një intervistë për “AftërParty” të Luana Vjollcës në Youtube ku mës pyetjeve pikante ishte dhe ajo:”Dubai apo jugu i Shqipërisë”.

Arta ka zgjedhur menjëherë jugun e Shqipërisë duke e shoqëruar me një të qeshur përgjigjen si për të theksuar nënkuptimin e pyetjes