U nda nga e dashura? Graniti tregohet i afërt me Fifin në foton e fundit


Fifi dhe Graniti kanë qenë një dyshe mjaft e komentuar brenda shtëpisë së Big Brother VIP, por edhe jashtë saj.

Ishte Fifi ajo që shprehu hapur ndjenjat e saj për Granitin, derisa ky i fundit fillimisht tha se e pëlqen si motër, më pas ndryshoi deklaratë, e si përfundim u kthye sërish tek ajo që tha në fillim.

Por, kur Fifi doli nga shtëpia e Big Brother VIP, Graniti tregoi se gjërat mes tyre ishin ftohur për arsye që nuk u bën të ditura.

Tani, duket se dyshja kanë rregulluar raportin mes vete, ku dy ditë më parë i pamë së bashku tek festa e Top Channel në 20-vjetorin e tij.
Minuta më parë, ka qenë Graniti ai i cili ka publikuar një fotografi me Fifin, duke volusur kështu se po kalojnë mjaft mirë së bashku.