U nda me Elia Zaharinë? Princ Leka shuan kureshtjen dhe reagon për herë të parë zyrtarisht: Kemi vendosur që…


Princ Leka ka shuar përfundimisht dilemat rreth ndarjes me bashkëshorten e tij, Elia Zaharia. Nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale, Princ Leka deklaron publikisht se martesa ka marrë fund dhe se të dyja palët kanë rënë dakord ta zgjidhin atë në gjykatë.

Baby Boo