U mor vendimi për fillimin e gjysëmvjetorit të dytë – Ja kur fillon mësimi


Qeveria e Maqedonisë së Veriut, në seancën e 7-të me radhë ka sjell vendim që gjysmëvjetori në shkollat e vendit të fillojë më 1 shkurt, me prani fizike, duke pranuar kështu edhe kërkesën e Komisionit për Sëmundje Infektive.
“Ky vendim është sjell në bazë të mendimit të Komisionit për sëmundje infektive, dhe në përputhje me rekomandimet e UNICEF-it, kurse Qeveria bën thirrje që t’u përmbahen dhe zbatohen protokollet për mbajtjen e mësimit me prani fizike”, qëndron në njoftimin e Qeverisë.

Baby Boo