U ‘kryqëzuan’, Anxhela Peristeri flet për këngëtaret serbe në Eurosong

Ajo, nga Holanda dha një intervistë ekskluzive për Prive, duke na rrëfyer më shumë për eksperiencën e saj dhe emocionet e skenës së madhe.

Këngëtarja u pyet edhe për koleget e saj serbe të cilat në televizionin “ABC News” interpretuan këngën e saj në shqip, një veprim për të cilin u kryqëzuan nga mediat në Serbi.

Baby Boo