U infektuan 600 persona me Covid 19, por u shëruan 200 mijë nga virusi i bixhozit!

Arbër Çeliku

Baby Boo

Te ne janë sëmurë rreth 600 persona nga ky virus, ndërsa janë shëruar nga bixhozi rreth 200.000 persona (nga droga dhe varësi të tjera numri është mbase edhe 2-3 herë më i madh)…
Covid 19 gjithashtu shpëtoi edhe 1 milion shqiptarë në RMV nga ndotja e ajrit, ambientit, katastrofës ekologjike dhe shumë rreziqe tjera…

Nga mania e pushtetit, parasë dhe çnjerëzillëkut virusi i shpëtoi, në radhë të parë, politikanët & Co. (qoftë edhe përkohësisht), por edhe neve nga perversiteti politik-shoqëror (ku ka gjë më të mirë se mos flasësh për politikë dhe të jesh i lirë nga shikimi vëngër, gjykimi dhe inati i sherifëve lokalë?!)…
Të tjerat ka të ngjarë t’i mësojmë me kohën, varet se sa i rreptë do të jetë virusi…
Por, sa më i rreptë ai, zemrat tona do të zbuten butësisht…
A nuk e predikon të njëjtën gjë islami dhe besimet e tjera?!
Pse humanizmin duhet ta zbatojmë me dhunë?! Kjo është çështja që më ka brengosur gjithmonë më së shumti…