U arrestua për korrupsion, ministrja e Drejtësisë shkarkon live Drejtorin e Hipotekës


Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj ka njoftuar shkarkimin nga detyra të kreut të Hipotekës së Shkodrës Zamir Leka dhe një punonjëseje në këtë institucion Frida Marashi, të arrestuar një ditë më parë për korrupsion, në bazë të urdhër-arresteve të firmosur nga gjykata

Vendimin, ministrja e bëri publik gjatë një konference për mediat.