U aksidentua një makinë e Brigadës për mbrojtje kundër zjarrit të Qytetit të Shkupit

Sot, gjatë një intervenimi në Haraçinë, në lagjen Trianglla – Maxhari u aksidentua një makinë e Brigadës për mbrojtje kundër zjarrit të Qytetit të Shkupit ku u lënduan tre zjarrëfikës, por të njejtit janë jashtë rrezikut për jetë dhe janë transferuar në Qendrën Klinike.

Në intervenim menjëherë u dërguan automjete tjera zjarrëfikëse dhe njëherit në ndihmë dolën edhe ekipet e NP “Higjiena komunale”. Jemi në pritje të ndihmës nga kompanitë ndërtimore për largimin e automjetit BMKZ.

Baby Boo