Twitter do nxisë përdoruesit të rishikojnë përgjigjet “potencialisht fyese”

Twitter tani do t’i nxisë përdoruesit të rishikojnë dhe rishikojnë përgjigjet “potencialisht të dëmshme ose fyese”.
Sipas mediave të huaja, platforma e mediave sociale, e cila shpesh është përballur me kritika për sjelljen abu*zive të përdoruesve, testoi një funksion vitin e kaluar.

Baby Boo

Twitter tha se testet treguan se kërkesat ulnin përgjigjet fyese.
Dhe të mërkurën, kompania tha se do të lëshonte “paralajmërimin” në llogaritë në gjuhën angleze tëTwitter tha se “paralajmërimet” janë krijuar për të marrë parasysh natyrën e marrëdhënies midis llogarive që shkruajnë dhe atyre që përgjigjen.

“Nëse dy llogari ndjekin dhe i përgjigjen njëri-tjetrit shpesh, ka një gjasë më të lartë që ata të kenë një kuptim më të mirë të tonit të preferuar të komunikimit”, është thënë në një shpjegim në blog.

Restorant Lumare