TVSH-ja ime: Lotaria kryesore prej 1 milion denarë i shkon Zoranit, ndahen edhe 15 shpërblime tjera


Sot Lotaria e Maqedonisë ka mbajtur edicionin e 10-të të ndarjes së dhuratave mujore dhe ndarjes së dhuratës kryesore prej një milion denarëve.
Në fillim shpërblimet mujore ishin 100.000 denarë por për shkak të pandemisë shuma u ul në 20.000 denarë, ndërsa çmimi i shpërblimit kryesor u ul nga 3 në një milion banorë.

Fitues i dhuratës kryesore është Zoran Furnaxhinski i cili fitoi një milion denarë.
Në mesin e fituesve të 20 mijë denarëve, katër janë nga Shkupi, tre nga Manastiri, dy nga Tetova, dy nga Ohri, dhe nga një në Gostivar, Negotinë, Kumanovë dhe Kërçovë.